top of page
vect_edited.png

De producten met dit teken zijn dierproef vrij!

Wij hebben een brede selectie behandelingen en producten. Op deze pagina een aantal van onze diensten die wij zeer regelmatig uitbreiden met nieuwe behandelingen & producten. De producten die wij gebruiken voor de behandelingen kunt u ook in onze webshop kopen.

Staat uw wens er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op! 

Behandelingen

Gezicht & lichaambehandelingenn

HIFU Ultra Lift 

HIFU geeft je een facelift, bodylift zonder chirurgie.

Gegarandeerd geen littekens dus! En tóch krijg je een bijna evenwaardig resultaat als na een chirurgische ingreep. HIFU ULTRA LIFT maakt zelfs komaf met cellulitis. Ontdek de werking en mogelijkheden van deze innovatieve behandeling.

Hoe ouder we worden, hoe minder elastine, hyaluron en collageen ons lichaam aanmaakt. Daardoor gaat de huid verslappen. In je gezicht zorgt dit dus voor minder strakke contouren van de wangen, jukbeenderen, kin en hals. En ook aan je bovenarmen, dijen, buik en lovehandles merk je met de jaren een verschil. En soms begint dat te storen …

 Niet alleen je gelaat, maar je volledige lichaam krijgen we zo strakker. 

Ons apparaat (FDA-gekeurd als ‘medical device class type 1’) staat geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid en behandelt dus enkel wetenschappelijk onderbouwde zones.

Ultralift HIFU post NL _edited.jpg

Welke zijn de behandelzones?

• Slappe huid van het gezicht

• Fijne lijntjes en rimpels
• Kaaklijn, hals en décolleté

• Dubbele kin
• Armen
• Knieën en bovenbenen
• Buik

• Lovehandles

• Volledige benen

HiFu staat voor High Intensity Focused Ultrasound en maakt gebruik van geluidsgolven die diep in de huid dringen, waardoor de huid intens opwarmt en strakker wordt. Tijdens zo'n niet-chirugische anti-aging facelift, of bij het liften van andere huid op het lichaam, warmt de huid op tot maar liefst 65°C op een zeer korte tijdspanne. Deze lokale en hoge temperatuursstijging heeft twee functies: de celvernieuwing en collageenproductie stimuleren.

Make-up
Ontharen
ENVIRON-LOGO.png
Environ FD.jpg

Waarom Environ?


Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.


Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.


Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

HydroPeptide Logo_edited.png
hydropeptide detox.jpg
vect_edited.png

Waarom Hydropeptide Skin Care?

 

Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug.


Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen.


Voor alle huidtypes.

Jane Iredale_edited.png
jane iredale purepressed-base-group-shot-teaser_cmyk_hr-1904490987.jpg
vect_edited.png

Waarom minerale make-up van jane iredale?

 

Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde minerale make-up van jane iredale.

 

De producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen.

Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten.

De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt!

Ontharing Methodes

Medcos.jpg

Bij ons kunt u terecht voor manuele epilatie met wax of defintieve ontharing.

  • Suikerontharing: Is 100% natuurlijk en geeft geen allergische reacties. Minimum aan irritatie en roodheid. De haargroei vermindert na iedere behandeling en de haarstructuur verfijnt. De ontharing is tot 50% minder pijnlijk, alleen de haren en de dode huidcelletjes worden verwijderd.  Suikerontharing is ook uiterst geschikt voor de meest gevoelige plaatsen. Is niet getest op dieren.

  • IPL Laser: IPL staat voor Intense Pulsed Light en wordt ook wel lichtflitstherapie genoemd. Een IPL-behandeling is uiterst effectief bij  lichaamsontharing. De IPL-techniek gebruikt een breed spectrum aan licht en beschadigt de omliggende huid niet.

Manicure

Abstract5.jpg

Nagellak met een semipermanent karakter: dat is straffe kost. Of je die er dan ook met een stalen borstel moet afhalen?


Nee, au contraire. Het product is niet alleen geur- en chemicaliënvrij, het laat zich ook in alle zachtheid verwijderen. Nagels zijn gek op een gellak-behandeling. Ze worden blijvend verstevigd, hun onvolmaaktheden netjes weggewerkt.
Het merk Abstract heeft pittige kleuren, een French afwerking kan ook. Het is zo gepiept want droogtijd behoort immers tot het verleden. En dat betekent zoveel als: adieu, krassen en deukjes.

 

Drie weken lang gladde, perfect verzorgde en prachtige nagels: da's beloofd!

Huidsupplementen

ANP 1.jpg
vect_edited.png

ANP Advanced Nutrition Programme Huidsupplementen

De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen.

De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen.

Manicure
Huidsupplementen
bottom of page